Wie ben ik

Mijn naam is Marion van Leeuwen-Nijssen.

Als groepsleerkracht in het basisonderwijs kom ik regelmatig kinderen tegen die een groot verdriet in hun leven hebben meegemaakt. Om deze kinderen beter te kunnen begeleiden heb ik de opleiding tot rouw-en verliesconsulent gevolgd bij het expertise centrum “Land van rouw” van Riet Fiddelaers-Jaspers en Sabine Noten.

In mijn praktijk “Hartverwarmend” bied ik individuele ondersteuning en begeleiding aan peuters, kinderen, jongeren en volwassenen die te maken krijgen met een verliessituatie door overlijden, echtscheiding of een ernstige ziekte. Begeleiding is ook mogelijk in andere situaties, bijvoorbeeld bij pesten, verhuizing of adoptie.

Ik kan de pijn van het verlies niet wegnemen, maar door met aandacht te luisteren zoeken we samen een weg om het verdriet een plek te geven.